Avfallshåndtering

DET ER VIKTIG Å ALLTID HOLDE DET RYDDIG

Bortkjøring av avfall er en av våre tjenester innen avfallshåndtering. Har du allerede ryddet en loftsbod, kjellerbod eller garasje for avfall, men har ikke mulighet til selv å kjøre bort avfallet, så kan vi hjelpe deg. Vi utfører bortkjøring av avfall raskt og effektivt. Hos oss råder vi over nødvendig spisskompetanse og materiell for å utføre bortkjøring av avfall på en forsvarlig og effektiv måte. Vi tar for oss bortkjøring av både større og mindre mengder avfall.

Sliter du med å bli kvitt ditt avfall? Vi sørger for transport og bortkjøring av avfallet til fyllplass for deg. Arbeid kan utføres mot timebetaling eller vi kan ta en uforpliktende befaring på stedet og gi en fastpris på oppdraget. Alle løsninger innen bortkjøring av avfall er basert på kundens behov og ønsker.

Vi stiller ekspertise, materiell og arbeidskraft til rådighet for å sikre forsvarlig og effektiv bortkjøring. Har du spørsmål vedrørende bortkjøring av avfall er det bare å ta kontakt.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle