Utvendig renhold - Vaktmester Stavanger - Danielsen Service AS
15884
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15884,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Utvendig renhold

En parkeringsplass

HOLDER OPPMERKINGEN PÅ Å FORSVINNE? VI HJELPER DEG

Vi tar på oss maskinell soping av veier, gangstier og plasser for private og bedrifter i Rogaland.

Vi benytter sopemaskin med stor kapasitet for å ta opp singel etter strøsesongen. Selvgående sopebil med koster, sug, vann og høytrykkspyling med slange, benyttes. Vi har også utstyr for fremsoping fra trapper, kroker, hjørner og kanter, samt for innvendig soping i garasjeanlegg m/lav høyde.

Skulle det være behov for det, har vi også med oss effektiv blåser som får alt skitten frem fra hjørner og kroker. Maskinene kan enkelt utstyres med ugresskost som rensker opp i overgrodde kanter.

Har du parkeringsplasser utenfor butikk, kontor eller privat eiendom som du ønsker oppmerket? Vi tar jobben. Vi kan også asfaltere mindre områder om nødvendig. Kontakt oss for mer informasjon.

    Har du noen spørsmål?